Verzenden & levertijd

BELANGRIJKE INFORMATIE : Alle bestelling die bij ons op werkdagen ( dus zaterdags & zondags niet) worden geplaatst worden diezelfde dag ALTIJD verstuurd en altijd om 17.00 uur opgehaald door PostNL bij onze winkel.  Echter is er door corona een mega groei gekomen bij online webshops en kan PostNL momenteel de drukte niet aan waardoor er een langere levertijd ontstaat. Helaas voor ons puur onmacht en wij willen onze klanten er toch op wijze dat een pakketje momenteel wat langer onderweg kan zijn. Wanneer je van ons de mail heb ontvangen met verzonden is je pakket dus echt hier verstuurd maar je ontvangt pas een track en trace wanneer je pakket is ingescand bij postNL dit kan dus wat langer duren dan normaal. Wij hopen dat PostNL snel alles weer onder controle heeft en de levering weer gaat zoals normaal.

Je ontvangt altijd een bevestigingsmail, een mail wanneer je pakket wordt verstuurd en een track&trace van PostNL om je bestelling te volgen.

Wij hanteren lage verzendkosten om online shoppen leuk te houden. De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van de hoeveelheid producten. In het winkelmandje wordt automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Gekozen voor ophalen in onze winkel ? Dan ligt je bestelling binnen 2 werkdagen klaar en ontvang je van ons een mailtje als de bestelling klaar ligt.

Bestellingen boven de € 75,- worden GRATIS verzonden

Brievenbuspost  € 3,50 met Track & Trace die u ontvangt in de mail (check altijd postvak ongewenst)
Pakketpost € 4,95 met Track & Trace die u ontvangt in de mail (check altijd postvak ongewenst)

Betalen

Je kunt veilig betalen via IDEAL hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Bestellingen die worden betaald via IDEAL worden meteen goedgekeurd en verzonden.

Rekeningnummer: NL16RABO0304929646

Scroll naar top