Retourneren & Ruilen

Wanneer je niet tevreden bent met de aankopen kun je het uiteraard retourneren. Hoe dit moet ?? Print onderstaand retour formulier uit, vul deze in en doe deze bij het retour pakketje in. Wanneer jou pakket bij ons binnen is gekomen wordt het bedrag ALTIJD binnen 3 werkdagen verwerkt. 
✨ Wil jij voordelig zonder extra retourkosten retourneren? Kies dan voor de optie tegoedbon. Op een tegoedbon krijg je namelijk altijd de kosten van het retourneren als extra tegoed van ons vergoed op deze bon. 
✨ items met 20% korting of meer kunnen alleen worden geruild of tegoedbon. Sale items met 50% korting of MEER kunnen NIET RETOUR. 
 ✨ Wij hanteren een retourtermijn van 7 dagen. Uiteraard doe wij nooit moeilijk wanneer een zending door omstandigheden wat later binnen komt.
✨GRATIS VERZENDING vanaf 75,- Mocht bij retour het bedrag onder de 75,- komen dan wordt er alsnog 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het retourbedrag. 
✨Retour en verzendkosten zijn voor eigen rekening. Wanneer je kiest voor een tegoedbon krijg je deze kosten wel van ons vergoed. Kies je voor een omruiling ? Dan sturen wij altijd GRATIS het nieuwe item op. 
 ✨ Het artikel dient in de orginele staat te zijn, prijskaartjes zijn aangehecht, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd.
✨ Alle items dienen in de orginele verpakking retour gestuurd te worden dus in de zak of doos waarin het is bezorgd. Wij nemen geen schoenen terug  zonder doos of waarop de doos geschreven is of geplakt.
✨ Wij geven geen wasgarantie of garantie op versieringen.
✨ Accessoires nemen wij niet retour ( TASSEN, RIEMEN EN SIERADEN )
✨ Oorbellen, badkleding & bodys kunnen niet retour ivm Hygiëne
 ✨ Wanneer je betaald met een tegoedbon vindt de terug betaling ook altijd plaats in  de vorm van een tegoedbon.
Download hier het retour formulier. Vul deze in en doe hem bij in het pakketje.
Zonder formulier kunnen we de zending niet verwerken.
Geen printer ? Neem dan even contact met ons op.

Download hier het retour formulier

 Wanneer de retour zending volgens ons niet voldoet aan de gestelde eisen hebben wij het recht deze te weigeren. Indien dit het geval is vervalt het recht op terug betaling en zullen wij je via de mail daarvan op de hoogte stellen. 

Verstuur je pakket altijd met PostNL en met een Track & Trace. MTK Fashion is namelijk niet aansprakelijk wanneer je retourpakket zoekt raakt Bewaar dit bewijsje ook goed totdat het bedrag retour is gestort op de rekening. Bij geen of onvoldoende frankeren brengen wij extra kosten in rekening. Alle retourtjes die bij ons binnen komen worden geregistreerd zodat we altijd kunnen nagaan wanneer en of een retourzending bij ons binnen is gekomen. 

Hoe kun je ruilen bij MTK Fashion ?

Wanneer u een item wilt ruilen kan dit uiteraard. Voor een andere maat, kleur of ander item ? Dat is allemaal geen probleem.  Wij sturen altijd GRATIS het nieuwe artikel na je toe. Wanneer u een item wilt ruilen kan dit doorgegeven via [email protected] of vermeldt het op het factuur of retourformulier. 

Het retouradres is :
MTK Fashion
Dorpsstraat 63
6871 AD Renkum

Scroll naar top