Bezoek onze winkel

Dorpsstraat 61
6871 AD Renkum

Openingstijden

Di, Do, Vr, Za 11.00 - 17.00 uur
Wo 13.00 - 17.00 uur

Klantenservice

0317-357407

Retourneren & Ruilen

Wanneer je niet tevreden bent met de aankopen kun je het uiteraard retourneren. Hoe dit moet ?? Print onderstaand retour formulier uit, vul deze in en doe deze bij het retour pakketje in. Wanneer jou pakket bij ons binnen is gekomen wordt het bedrag ALTIJD binnen 3 werkdagen retour gestort, behalve als er iets met de retour zending volgens ons niet in orde is, als dit het geval is kijken we samen met jou naar een passende oplossing het is dus nooit Het geval dat wij niks doen met afgekeurde retourtjes. Heb je gekozen voor de optie tegoedbon met extra tegoed?? Dan krijg je deze tegoedbon ook altijd binnen 3 werkdagen toegemaild.
 ✨ Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. Uiteraard doe wij nooit moeilijk wanneer een zending door omstandigheden wat later binnen komt.
✨Retourneren is op eigen kosten. Wanneer je kiest voor een tegoedbon of een omruiling krijg je deze kosten wel van ons vergoed.
 ✨ Het artikel dient in de orginele staat te zijn, prijskaartjes zijn aangehecht, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd.
✨ Alle items dienen in de orginele verpakking retour gestuurd te worden dus in de zak of doos waarin het is bezorgd. Wij nemen geen schoenen terug  zonder doos of waarop de doos geschreven is of geplakt.
✨ Wij geven geen wasgarantie of garantie op versieringen.
✨ Accessoires nemen wij niet retour ( TASSEN, RIEMEN EN SIERADEN )
✨ Oorbellen kunnen niet retour ivm Hygiëne
✨ Op sale items geven wij geen geld retour.
 ✨ Wanneer je betaald met een tegoedbon en het pakket retour stuurt wordt het bedrag weer terug gezet op de tegoedbon.
Download hier het retour formulier. Vul deze in en doe hem bij in het pakketje.
Zonder formulier kunnen we de zending niet verwerken.
Geen printer ? Neem dan even contact met ons op.

Download hier het retour formulier

 Wanneer de retour zending volgens ons niet voldoet aan de gestelde eisen hebben wij het recht deze te weigeren. Indien dit het geval is vervalt het recht op terug betaling en zullen wij je via de mail daarvan op de hoogte stellen. 

Verstuur je pakket altijd met PostNL en met een Track & Trace. MTK Fashion is namelijk niet aansprakelijk wanneer je retourpakket zoekt raakt Bewaar dit bewijsje ook goed totdat het bedrag retour is gestort op de rekening. Bij geen of onvoldoende frankeren brengen wij extra kosten in rekening. Alle retourtjes die bij ons binnen komen worden geregistreerd zodat we altijd kunnen nagaan wanneer en of een retourzending bij ons binnen is gekomen. 

Hoe kun je ruilen bij MTK Fashion ?

Wanneer u een item wilt ruilen kan dit uiteraard. Voor een andere maat, kleur of ander item ? Dat is allemaal geen probleem. Bij ruiling nemen wij de nieuwe verzendkosten voor onze rekening. Wanneer u een item wilt ruilen kan dit doorgegeven via [email protected] of 0317-35 74 07

Het retouradres is :
MTK Fashion
Dorpsstraat 61 
6871 AD Renkum

Scroll naar top