Nikkie

JoshV

Valentino

Liu-Jo

Guess

Verzenden & Betalen

LEVERTIJD

Alle bestellingen die bij ons op werkdagen binnen komen voor 16.00 uur worden dezelfde dag door ons verzonden (zaterdag&zondag verzenden wij niet). Alle pakketten worden elke werkdag bij ons opgehaald door PostNL , pas wanneer de barcode op het pakket is ingescand bij PostNL ontvangt de klant een Track&Trace code om het pakket te volgen. PostNL streeft ernaar om orders de volgende werkdag te bezorgen, echter is dit een indicatie en zijn wij niet verantwoordelijk wanneer PostNL dit niet nakomt. Ook hebben wij wanneer de containers met pakketten zijn opgehaald geen inzicht of invloed meer op de bezorging.

 

VERZENDKOSTEN

Wij verzenden gratis vanaf een bedrag van 75,- onder de 75,- hanteren wij 5,95 verzendkosten. Wanneer één of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van uw bestelling komt onder de 75,- uit, dan worden alsnog de verzendkosten berekend. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

 

PAKKET ZOEK GERAAKT ?

Het kan altijd voorkomen dat een pakket zoek raakt bij PostNL . Wanneer dit het geval is kunnen wij een onderzoek starten bij PostNL en die gaan uitzoeken hoe het kan dat het pakket kwijt is en proberen we dit op te lossen. Wanneer een zending op bezorgd staat en u zegt niks te hebben ontvangen, zullen wij ook een onderzoek starten bij PostNL. Er wordt dan door PostNL navraag gedaan bij de desbetreffende bezorger en de route wordt uitgelezen. Wanneer hier uit komt dat volgens de bezorger en de route het pakket daadwerkelijk moet zijn bezorgd kunnen wij helaas niks meer voor u betekenen en moeten wij ervan uit gaan dat het pakket ook echt op het door u ingevulde adres is bezorgd.

 

BETAALMOGELIJKHEDEN

Bij www.mtkfashion.nl is het mogelijk te betalen via Ideal, Mastercard, Visa, Bancontact, Belfius. 

Ook kan er betaald worden met een MTK cadeaukaart of tegoedbon. Wanneer dit het geval is vindt ook de terug betaling plaats op deze manier.