Nikkie

JoshV

Valentino

Liu-Jo

Guess

Retourneren & Ruilen

RETOURNEREN BIJ MTK FASHION

LET OP VANAF 29-01-23 NIEUW RETOUR ADRES ZIE HIERONDER RETOUREN DIE OP HET WINKEL ADRES BINNEN KOMEN WORDEN NIET VERWERKT !!

Bent u toch  niet helemaal tevreden met uw aankoop kan deze uiteraard altijd geretourneerd worden. Wij hanteren een retourtermijn  van 14 dagen. Uiteraard dient de retourzending wel aan een aantal voorwaardes te voldoen die hieronder te lezen zijn.

Wij hebben het recht om pakketten die buiten de gestelde retourtermijn bij ons binnen komen te weigeren  , indien dit van  toepassing is vervalt het recht op terug betaling. Dit geldt ook voor pakketten die niet voldoen aan de retourvoorwaardes.

Liever voordelig retourneren ? Check dan de retour optie tegoedbon om voordelig te retourneren !

Hoe stuur je een zending retour

 1. Verpakt de artikelen die u wilt retourneren netjes in de originele verzendzak
 2. Print ons retour formulier via deze link RETOURFORMULIER
 3. Vul op het retourformulier duidelijk in wat de bedoeling is met de retourzending en doe het formulier in  de verzendzak
 4. Breng u pakket na PostNL en laat deze daar frankeren. Wij adviseren te retourneren met PostNL.
 5. Bewaar u track en trace code altijd goed, MTK Fashion is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van  u retourpakket
 6. Wanneer de retour bij ons binnen komt wordt deze altijd diezelfde dag verwerkt en retour gestort. Indien u heeft gekozen voor geld retour, heeft u gekozen voor de optie tegoedbon dan duurt de verwerking mestaal 1 tot 3 werkdagen. Let ook op op zaterdags & zondags verwerken wij geen retourtjes ivm dat onze webshop dan gesloten is en dit dus niet telt als een werkdag.

 

let op sale en/of actie items met 25% korting of meer nemen wij niet retour 

 

Voordelig retourneren ?

Wilt u voordelig retourneren zonder retour en/of verzendkosten kwijt te zijn ?
Kies dan voor de optie tegoedbon. Wanneer u namelijk kiest voor deze optie krijgt u altijd de retourkosten van 7,95of 4,95van ons vergoed als extra tegoed op deze tegoedbon.

Gratis omruilen ?

Wanneer u een item wilt omruilen kan dit uiteraard ook altijd. Wij sturen bij een omruiling altijd GRATIS het nieuwe artikel op. De retourkosten betaald u wel zelf maar dit kan voordeliger met een retourlabel van ons. Als u wilt ruilen en via Whatsapp of Messenger dit even aan ons meld en daarbij vermeldt dat ook gebruikt wilt maken van ons retourlabel, dan sturen wij deze label per mail. Een retourlabel via ons is goedkoper als via het postkantoor omdat wij de verzendkosten hanteren die wij zelf ook betalen. Wanneer u een retourlabel via ons koopt betaald u voor brievenbuspakket 3,95 en voor normaal pakket 5,95 (ex btw). Wij sturen dus GRATIS het nieuwe artikel naar u op. Als u wilt ruilen kunt u op het meegeleverde factuur vermelden dat u wilt ruilen en waarvoor, deze dan in de verzendzak bijvoegen. Zodra de retourzending bij ons binnen is zenden wij diezelfde dag nog het nieuwe item naar u toe ( indien in voorraad ).

 

Wat zijn de retour voorwaardes

 • Zorg ervoor dat de retourzending aan al deze eisen voldoet, wanneer dit niet het geval is hebben wij namelijk het recht deze te weigeren waardoor het recht op terug betaling vervalt.
 1. Het artikel dient in de originele staat te zijn, prijskaartjes zijn aangehecht, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd. Wanner prijskaartjes zijn verwijderd kunnen wij geen geld meer retour geven
 2. Retour en verzendkosten zijn voor eigen rekening. Kiest u voor de optie tegoedbon dan krijgt u deze kosten wel van ons vergoed. Kiest u voor omruiling dan nemen wij altijd de kosten voor het opsturen van het nieuwe artikel voor onze rekening en sturen het nieuwe product dus altijd gratis op.
 3. Ontvangt u een defect product ? Meldt dit dan binnen 48 uur aan ons zodat wij dit voor u kunnen oplossen
 4. Items die zijn gekocht met 20% korting of meer geven wij geen geld op retour alleen omruilen of tegoedbon.
 5. Sale items met 50% korting of meer nemen wij NIET retour , ook niet bij uitzondering.
 6. Wanneer u gebruik heeft gemaakt van de optie gratis verzending vanaf 75,- en u retourneert een deel van de order waardoor het gehouden order bedrag onder de 75,- komt , dan brengen wij alsnog de verzendkosten van 5,95 in rekening. Wij houden dit bedrag van in op het terug te betalen bedrag.
 7. Accessoires nemen wij niet retour ( tassen, riemen,sieraden) ruilen mag eventueel wel
 8. Wij nemen geen schoenendozen retour waarop is geschreven, geplakt ect. Wij kunnen dit product dan niet meer verkopen en hebben het recht dit te weigeren. Doe dus altijd netjes de items terug in de daar voor bestemde verzendzak.
 9. Wij geven geen garantie op ritsen , deze worden voor verzending gecontroleerd en wij geven dus geen garantie op defect hiervan
 10. Op studs, steentjes, glitters en andere versieringen geven wij geen garantie .
 11. Wij geven geen wasgarantie , geen garantie op verkleuring etc.
 12. Op merk items geven wij 6 maanden garantie op het defect gaan hiervan wanneer dit komt door kwaliteit. Wanneer deze 6 maanden zijn verstreken kunnen wij helaas u geen garantie meer geven.

Ons retour adres is :

MTK Fashion

Industrieweg 6

6702 DR Wageningen